1. december: “Den tredje pige”

Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

1. december: Vi starter julemåneden med Hercule Poirot-romanen Den tredje pige (Third Girl), som Christie skrev i 1966. Romanen blev filmatiseret af Dan Reed i 2008 til ITV-serien Agatha Christie’s Poirot, hvor formidable David Suchet spiller den belgiske snushane med det letgenkendelige overskæg.

Klik på Hercule Poirot i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner! 

Om romanen skriver forlaget:

En ung kvinde opsøger Poirot for at tilstå, at hun har begået et mord; men da hun ser ham, udbryder hun blot: “De er for gammel!” og styrter ud. Dette er Poirots første møde med den tredje pige – kort og dramatisk. Norma bliver kaldt “den tredje pige”, fordi hun deler en lejlighed med to andre unge piger. Hun har altså ingen tiltro til Poirot, men så sandelig heller ikke til sig selv. Nu er Poirots problem, at han havde en morder, der ønskede at tilstå – men intet mord, intet lig.

Agatha Christie 1 - Hercule Poirot - Den tredje pige - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.