1. oktober sender Gyldendal Lotte & Søren Hammers “Alting har sin pris” i handlen.

Så er søskendeparret Lotte & Søren Hammer klar med anden omgang i deres krimiserie med chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans team fra drabsafdelingen. “Alting har sin pris” rammer boghandlernes hylder den 1. oktober.

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

På den grønlandske indlandsis finder en miljødelegation et over femogtyve år gammelt lig af en yngre kvinde. Konrad Simonsen bliver sendt af sted til Grønland for at rede trådene ud. Kvinden er blevet myrdet – og det på en måde, der vækker onde minder om en gammel sag hos Simonsen.

Både offer og metode er slående ens, og Simonsen må sande, at den tidligere hovedmistænkte nu er renset for enhver mistanke – vel at mærke ti år efter, at han begik selvmord netop som politiet skulle til at anholde ham. Sammenfaldene mellem de to mord får Simonsen og hans hold til at lede efter flere lignende tilfælde, og det står hurtigt klart for dem, at sagens omfang er langt større, end de frygtede. Samtidig er der ualmindelig stor interesse for sagen fra allerøverste hold i Statsministeriet.

Kilde: Gyldendal