10 uhyggelige film og serier til din Halloween-aften på Viaplay!

De mørke, kolde og stormfulde aftener bliver flere og flere. Efterårets komme betyder flere aftener hjemme i mørket, og hvilken bedre dag at ligge hjemme under tæppet og blive grebet af gys end 31. oktober? Derfor har streamingtjenesten Viaplay fundet de mest uhyggelige film og serier frem til din Halloween-aften – og to mindre uhyggelige alternativer, hvis du ikke er så god til gys.

Halloween
Nyd Rob Zombies reboot af klassikeren om den unge, forstyrrede Michael Myers. På en Halloween-aften myrder han sin storesøsters og sin mors kæreste. Han bliver indlagt i sytten år, hvorefter han flygter, for at vende tilbage til byen lige tids nok til Halloween.

Night of the Living Dead
Syv personer barrikaderer sig i en lade for at undslippe en sand hær af menneskeædende zombier, der terroriserer egnen. En gyserklassiker fra 1968, der stadig er kult i dag knap 50 år senere.

Ouija: Origin Of Evil
En enke og hendes to døtre tilføjer et nyt trick til deres fup-seance-virksomhed og kommer dermed til at invitere en sand ond ånd ind i deres hjem. Da den yngste datter bliver inficeret af denne nådesløse ånd, konfronterer denne lille familie sin frygt for at redde hende og sende hendes besidder tilbage til den anden side.

Bram Stoker’s Dracula
Grev Dracula tager til London for at opsøge en ung skønhed, som er en tro kopi af den unge kvinde, han mistede for fire hundrede år siden. Draculas mål er at forenes med sin elskede for evigt. Instrueret af Francis Ford Coppola med bl.a. Winona Ryder, Keanu Reeves og Anthony Hopkins på rollelisten.

Mary Shelley’s Frankenstein
Den unge læge Victor Frankenstein bliver dybt fascineret af den geniale professor Waldman, der har opfundet en metode til at genoplive dødt menneskevæv. Oplev Robert DeNiro som Frankensteins monster, der stikker af fra sin skaber.

Funny Games
To psykotiske unge mænd tager en mor, far og søn som gidsel i deres sommerhus og tvinger dem til at lege sadistiske “lege” med hinanden.

Penny Dreadful
Psykologisk thrillerserie med klassiske, skræmmende karakterer fra litteraturens verden. Serien følger verdenskendte horrorkarakterer som Dr. Frankenstein og hans monster, Dorian Gray og ikoniske karakterer fra Dracula i det viktorianske London.

Scream Queens
En skrækkomedie, hvor en 20 år gammel mordgåde kommer op til overfladen igen. Wallace University’s kvindeforening Kappa bliver terroriseret af en seriemoder, som går målrettet efter foreningens medlemmer.

Freakish
En gruppe studerende er spærret inde på deres skole, hvor de må kæmpe for at overleve, da rovdyrsmutanter tager over efter en nedsmeltning på den lokale kemikaliefabrik.

South Of Hell

Maria er professionel eksorcist, som jager dæmoner i South Carolina, mens hun selv bærer på onde kræfter. Men dæmonen, hun er besat af, har helt andre planer for hendes sjæl.