Film

10. juli 2009

“100 All-Time Favorite Movies”

100_alltime_favorite_moviesDet er farligt at modtage nyhedsbreve fra Taschen. Det er især farligt, hvis man lider af uhelbredelig bogfetichisme og partout skal have alle de store, flotte og i visse tilfælde ganske dyre giga-bøger, som det tyske feinschmeker-forlag udgiver.

Nu er forlaget på banen med et delikat tobindsværk – “100 All-Time Favorite Movies” – der leveres som hardback i kassette. Det er en af den slags udgivelser, der giver et snævert – men ganske sikkert korrekt – bud på, hvilke film der befinder sig i toppen af den filmhistoriske kvalitetspyramide.

Bøgerne er (endnu en gang) redigeret af Taschens faste filmekspert: Den tyske film- og kunsthistoriker Prof. Dr. Jürgen Müller.  Bogsættet – der måler 24 x 30.5 cm – fylder 800 sider og kan erhverves på engelsk for ca. 350 kroner. Læs mere om udgivelsen hos Tashen: KLIK

Forlag :: Taschen Verlag :: Sideantal :: 800 sider :: Køb hos :: The Book DepositoryOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

  1. uh, den kunne være lidt sjov at have.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *