11. december: “Den åbne grav”

Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

I Den åbne grav (Murder on the Links), som Christie skrev i 1965, er Poirot på jagt efter en morder i Frankrig. En filmatisering af denne roman finder man i tv-serien Agatha Christie’s Poirot. Her er det i episode 3 i sæson 6 fra 1996, at  Poirot skal opklare mordet på en forretningsmand, der findes knivdræbt på en golfbane.

Klik på Hercule Poirot i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

Hercule Poirot er sammen med sin ven Ar­thur Hastings på jagt efter en morder i Frankrig. Sagerne, de efterforsker, er meget indviklede og peger flere år til­bage til en gammel forbryd­else.

Det franske politi overser et påfaldende bevis, og Poirot må straks træde til. Snart bliver Hastings forelsket i en af de mistænkte. Den franske be­­tjent Giraud mener først, at Poirot er en sand ama­­tør, men må dog til sidst erkende, at den lille belgiske detektiv abso­lut er ham overlegen.

Agatha Christie 11 - Hercule Poirot - Den åbne grav - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.