13. december: “Døden lurer”

Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Døden lurer (Peril at End House) skrev Christie i 1932, og igen er Poirot og vennen Hastings på jagt efter en morder, der forstyrrer en ellers rolig ferie. Romanen var en af de første, der blev filmatiseret til tv-serien Agatha Christie’s Poirot, hvor det er episode 1 i sæson 2, man skal kaste sig over, hvis man vil se, hvordan Poirot redder endnu en damsel in distress!

Klik på Hercule Poirot i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

Hercule Poirot ser frem til en dejlig ferie i Corn­wall på Hotel Majestic. Men bedst som han er ankommet og sidder der og nyder livet, kommer en kugle pludselig susende forbi hans hoved – tilsynelad­ende ud af det blå. En ung pige kommer løbende, og som den galante gentleman han er, rejser Poirot sig for at komme hende til hjælp, for mon ikke det var hende, kuglen var bestemt for? Det viser sig snart, at pigen har været udsat for ikke mindre end tre mordforsøg, men foreløbig er de alle tre mislykkedes …

Men er den kønne, unge pige – som går under kælenavnet Nick – overhovedet den, der skal myrdes? Den geniale og excentriske belgiske detektiv må atter en gang træde til ved gådens løsning. Sammen med sin altid trofaste ven, kaptajn Hastings, og bevæbnet hovedsagelig med sit intellekt kaster Poirot sig ud i jagten på den ukendte morder.

Agatha Christie 13 - Hercule Poirot - Døden lurer - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.