14. december: “Dommen er afsagt”

Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Hvem slog den gamle mrs. McGinty ihjel – og hvorfor? Det er gåden, som Poirot skal løse i Dommen er afsagt (Mrs. McGinty’s Dead), som Agatha Christie skrev i 1952. Og det er naturligvis selvsamme gåde, som David Suchet aka Poirot arbejder med i episode 1 i sæson 11 af tv-serien Agatha Christie’s Poirot.

Klik på Hercule Poirot i venstre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

Den gamle mrs. McGinty findes død. Hun er blevet slået i baghovedet med et tungt og skarpt redskab, og alle hendes sparepenge er blevet stjålet – ca. tredive pund i rede penge. Hun boede alene i et hyggeligt, lille hus på landet, men havde en logerende, som hedder James Bentley.

Er det mon denne unge mand, der er morderen – eller gemmer løsningen sig et helt andet sted? Gentlemandetektiven Hercule Poirot må straks  træde til, men kan han kaste lys over de mystiske begiv­enheder i den lille landsby og løse gåden?


Agatha Christie 14 - Hercule Poirot - Dommen er afsagt - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.