15. december: “De fire store”

Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Det er, i bedste James Bond-stil, et verdensomspændende forbrydersyndikat, der er omdrejningspunktet i De fire store (The Big Four), som Christie skrev i 1927. Romanen blev filmatiseret til tv-serien Agatha Christie’s Poirot i 2013, hvor man skal finde frem til sæson 13 episode 2, hvis man vil se, hvem der står bag en række voldsomme mord!

Klik på Hercule Poirot i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

Den lille, belgiske gentlemandetektiv Hercule Poirot er på jagt efter et vaskeægte verdensomspændende forbrydersyndikat. Hans efterforskning fører ham til flere kontinenter og tager næsten et år. Historien fortælles af hans gamle ven, Hastings, som egentlig skulle tilbage til England i forretningsanliggender, men vælger at følge med Poirot. Hercule Poirot er jo, som han siger, ikke interesseret i ´berømmelse og komplimenter´, men udfordringer, og det får han til fulde her. 

Agatha Christie 15 - Hercule Poirot - De fire store - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.