2. december: “Stumt vidne”


Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Kalenderen fortæller os, at vi har ramt den 2. december, og Poirot får travlt i Stumt vidne (Dumb Witness), som Christie skrev i 1937. Romanen blev filmatiseret i 1996 og udgør episode 4 i sæson 6 af tv-serien Agatha Christie’s Poirot.

Klik på Hercule Poirot i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

Den rige Emily Arundell er en sand tyran, hovmodig, men alligevel til tider godhjertet. Hendes familiemedlemmer kender alt til hendes formue, og hun bilder sig ikke noget ind angående deres motiver, da de besøger hende i påsken: De vil bede hende om penge. Men er det muligt, at de vil gå til yderligheder for at få disse penge? – Hercule Poirot modtager et brev, der overbeviser ham om, at han straks bør tage af sted. Et menneskeliv er i fare!

Agatha Christie 2 - Hercule Poirot - Stumt vidne - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.