Bolig & Design

21. november 2016

2 fine plakater med Batman fra Desenio

Hvis man er glad for superhelte, men ikke ønsker at plastre sit hjem til med med de klassiske og mere farverige plakater, har Desenio løsningen!

Hos Desenio kan man nemlig købe to grafiske Batman-plakater i sort og hvid, der egner sig fortrinligt til væggene hjemme i ens egen Bathule! Så hvis man ikke alt for tydeligt ønsker at tematisere indretningen efter sine interesser, så er disse to plakater vejen frem.

De elegante plakater er neutrale i udtrykket, men er alligevel fine repræsentanter for nattens hævner, og de afspejler smukt og stilfuldt ens glæde ved superhelte i almindelighed og Batman i særdeleshed.

plakater-batman-desenio-fiktion-kultur-superhelte-design-4

De to plakater fås i flere forskellige størrelser, og Desenio tilbyder passende rammer i plexiglas.

Plakaterne er ganske billige, de koster henholdsvis 24 og 49 kroner, og de kan bestilles her: KLIK

This slideshow requires JavaScript.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *