2 fede “Star Wars”-produkter fra Gadgethuset!

Det skal naturligvis markeres, at der blot er 20 dage til premieren på det næste kapitel i den saga, der foregår in a galaxy far, far away.

I den forbindelse skal vi se nærmere på to fine “Star Wars”-produkter, der blev fremstillet til sidste års galaksebrag af en film – nemlig J.J. Abrams’ gedigne ottende kapitel, “The Force Awakens”.

Det første produkt, vi skal se nærmere på, vil de fleste nok kategorisere som kitsch. Selv synes jeg, at det er rigtig fint.

Der er tale om et kaffekrus, der afbilleder en række af de mest prominente karakterer fra den originale trilogi. Her finder man Han Solo, Darth Vader, en stormtrooper, Chewbacca, Yoda, prinsesse Leia, C-3PO og galaksens mest elskelige astromekdroide, R2-D2.

Og ikke nok med, at man kan glædes over de 8 karakterer, desværre mangler Luke Skywalker af uransagelige årsager, så er det også et krus med lydeffekter.

Når man tænder kruset i bunden, byder det på seks forskellige lyde, der glæder ens ører hver gang, man løfter det for at tage en slurk kaffe.

Kruset kan hverken gå i mikroovenen eller i opvaskemaskinen, og når det i ny og næ skal gøres rent, skal man huske at afmontere batterimodulet … og vupti, så er det klar til vask!

star-wars-kaffekrus-med-lyd-r2d2-vaekkeur-fiktion-kultur-gadgethuset-1 star-wars-kaffekrus-med-lyd-r2d2-vaekkeur-fiktion-kultur-gadgethuset-3

Det andet produkt er intet mindre end fantastisk! Det er et vækkeur, der er udformet som R2-D2, og som projicerer tiden op på væggen i rød laser. Funktionen kan ikke demonstreres i dagslys, men det fungerer upåklageligt, når det er mørkt. Man aktiverer den lille droid ved at trykke ham på maven, og når han først er gået i gang, fortsætter han med at tale i det uendelige.

Han er 25 centimeter høj og  udgør et fint supplement til ens “Star Wars”-samling.

De to produkter er stillet til rådighed af Gadgethuset.dk, der har et fint sortiment af “Star Wars”-ting. Kruset koster 149 kroner og R2-D2-vækkeruret fås for 325 kroner.

star-wars-kaffekrus-med-lyd-r2d2-vaekkeur-fiktion-kultur-gadgethuset-2

Fiktion & Kulturs næste videopræsentation kommer den 10. december, hvor vi i anledning af, at den nye “Ghostbusters”-udgave får release på dvd og Blu-ray, skal se nærmere på en række produkter og filmudgaver med spøgelsesjægerne i centrum.

Indtil da: May the force be with you!


udklip-1-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.