2 fine “Trolls”-bøger fra Karrusel Forlag

Tidligere på året havde Walt Dohrns Mike Mitchells DreamWorks-producerede animationsfilm “Trolls” biografpremiere. Filmen satte en legetøjs- og merchandiselavine af “Trolls”-produkter i gang, og her skal vi se nærmere på to bøger, der begge er udgivet af Karrusel Forlag.

trolls-fiktion-kultur-karussel-forlag-boeger-2

Den første bog er en såkaldt Busy Book, en aktivitetsbog, der indeholder 12 minfigurer og et legetæppe, hvor man kan slippe fantasien løs. Selv bogen introducerer de forskellige trolde, der følger med, og hvis man er troldeglad pige eller dreng, så er dette et meget fint sæt, der emmer af magi, fantasi og legeglæde.

trolls-fiktion-kultur-karussel-forlag-boeger-1

Den anden bog er en såkaldt mikrofonbog – “Syng med os!” – hvor man kan slippe sin indre sangtrold løs, imens man læser bogen. Oplev magien fra det skøre troldeeventyr på en ny og spændende måde. Med den forstærkende mikrofon kan man synge sangene fra filmen, mens man kaster sig ind i de sjove troldes fortryllende verden og læser om Prinsesse Poppys eventyr, hvor hun begiver sig ud for at redde sine venner.

Begge bøger er fint illustrerede, og hvis man er blevet betaget af det farverige univers, som man blev introduceret for i filmen, så er bøgerne fine investeringer.

trolls-fiktion-kultur-karussel-forlag-boeger-3