21. december: “En håndfuld rug”

Miss Marple-ikonJulen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Hvem har hældt gift i en utiltalende forretningsmands te? Det sætter miss Marple sig for at finde ud af i En håndfuld rug (A Pocket Full of Rye), som Christie skrev i 1953. Mysteriet om den forgiftede te udspiller sig også i Agatha Christie’s Miss Marple, der byder på to udgaver: en med Joan Hickson (udgave fra 1985) og en med Julia McKenzie (udgave fra 2009).

Klik på Miss Marple i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

I et travlt kontorhus falder en meget utiltalende forretningsmand pludselig om og dør. Alle er oprevne – og hans sekretær ikke mindst. Efterfølgende bliver der fundet gift i hans te – og han har ganske mange arvinger. Men så sker der flere mystiske dødsfald. Hvorfor i alverden finder man en håndfuld rug i den myrdede mands lomme? Hvad skal det nu betyde? Heldigvis træder den dygtige og nidkære miss Marple til, og hun får snart øje på det, som ligger skjult for alle andre. På overraskende vis lykkes det hende at løse den spænd­ende kriminalgåde.

Agatha Christie 21 - Miss Marple - En håndfuld rug - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.