23. december: “Invitation til mord”

Miss Marple-ikonJulen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

I Invitation til mord (A Murder is Announced) – udgivet første gang i 1950 – gør vi bekendtskab med den lille by Chipping Cleghorn, hvor den lokale avis indrykker en ganske særlig og meget speciel annonce: en annonce, der bebuder tiden og stedet for et mord… uhyggeligt! Men Miss Marple er naturligvis på sagen, og sammen med politiet skal synderen nok for sin straf!

Klik på Miss Marple i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

I den lokale avis i landsbyen Chipping Cleghorn bliver der indrykket en annonce, hvori tid og sted for et mord bebud­es. Mon det er en del af en spændende selskabsleg? Gætterierne blandt indbyggerne er mange – men stor er forbløffelsen, da det virkelig sker! Den lille by bliver grebet af panik, men den altid rolige og kloge miss Marple bevarer fatningen. Med sin omfattende viden om menneskelig ondskab og begærlighed og med sit skarpe blik for små detaljer viser hun sig at være en farlig og dygtig modstander for morderen. Hun må arrangere et lille skuespil for at hjælpe politiet på vej – og alle implicerede parter bliver tildelt hver deres rolle.

Agatha Christie 23 - Miss Marple - Invitation til mord - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.