“24 timer: Sæson 7” udkommer på Blu-ray den 23. februar 2010

Syvende sæson af den populære Fox-serie, der pt. kører på sin ottende sæson i USA, udgives som den første i serien herhjemme på Blu-ray. SF-Film / 20th. Century Fox sender boxen med episoderne 145 til 168 i handlen den 23. februar. Prisen for Jack Bauer i HD lander i nærheden af 600,- og kan blandt andet købes hos MovieZoo.

Fire år er gået, CTU er blevet opløst og Jack Bauer skal forsvare sig over for Senatet i Washington. Pludselig bliver Jack hevet væk fra sin vidneforklaring for at hjælpe FBI med at stoppe en af de farligste terroristsammensværgelser, USA nogensinde har stået overfor.

Samtidig bliver Jack konfronteret med et spøgelse fra gamle dage og da Jack opdager, at der er en muldvarp på spil i FBI, erkender han, at han ikke kan stole på nogen. Intet kan dog forberede ham på de chokerende drejninger, resten af dagen tager. Nervepirrende spænding, halsbrækkende action og nogle fantastiske skuespillere gør den syvende sæson af 24 Timer til en adrenalinfremkaldende oplevelse uden sidestykke.

Snart kan fans af Jack Bauer få syvende sæson af "24" på Blu-ray.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.