Film

20. januar 2010

3 animationsklassikere på Blu-ray fra Walt Disney Pictures i 2010

3 animationsklassikere på Blu-ray fra Walt Disney den 16. april

Walt Disney Studios Home Entertainment sender den 16. april 2010 tre af deres animationsklassikere ud på Blu-ray. Det drejer sig om 70års-jubilaren “Dumbo” (1941), “Toy Story” (1995) og “Toy Story 2” (1999), der bliver udgivet for første gang i HD.

“Dumbo”-trailer for Blu-ray-udgivelsen:

“Toy Story 1-2”-trailer for Blu-ray-udgivelsen:

“Toy Story 3”-trailer:

 Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

  1. Mette Petersen

    Tak for informationen! Jeg skal klart have alle tre film … så nu kan jeg begynde at lægge penge til side, super! 🙂


  2. […] Story 1-2" på Blu-ray fra Walt Disney den 16. marts Jeg har tidligere skrevet om de to kommende – og længe ventede – Walt Disney-udgivelser: “Toy Story” og […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *