3 nye horror-titler fra Midget Entertainment

3 horror-titler fra Midget Entertainment

Midget Entertainment har netop sendt tre horror-titler på markedet. Det drejer sig henholdsvis om Tom Shanklands “The Children” (2008), Jed Weintrobs “Scar” (2007) og Sean McConvilles “Deadline” (2009).

“The Children”

To familier mødes til julehygge i en afsidesliggende hytte. Børnene begynder alle at udvise tegn på sygdom, men det er ikke et helt almindeligt virus, som har ramt dem. Langsomt omdannes den tilsneede hytte til en dødsfælde for forældrene, hvis afkom bliver til diabolske, morderiske galninge.
Da Grady-pigerne viste sig for lille Danny i “Ondskabens Hotel”, løb det koldt ned ad ryggen på de fleste. Knap 10 år senere blev vi i “Children of the Corn” igen mindet om ikke at stole på børn i flok. Det er den trancelignende tilstand og de tomme blikke, der skræmmer og i “The Children” bliver forældres værste mareridt til virkelighed.

“The Scar”

Joan Burrows vender tilbage til sin hjemby for at fejre sin niece Olympias studenterfest men konfronteres til sin forfærdelse med mørke minder fra fortiden. Et ungt par forsvinder fra byen og i havnen dukker et maltrakteret lig op. En morder er løs, og Joan frygter at hun ved hvem det er.
I Scar spøger fortidens rædsler. Det værste mareridt bliver til virkelighed, da en seriemorder huserer i en lille by. Ingen stoler på hinanden og der udbryder panik efterhånden som flere lig dukker op.

“Deadline”

Forfatteren Alice flytter ind i et afsidesliggende hus for at færdiggøre et manuskript og komme sig oven på et mentalt sammenbrud. Kort efter ankomsten til huset begynder hendes fantasi at løbe løbsk da hun hører sære lyde, og hun får en fornemmelse af, at hun ikke er alene. Noget i huset synes at have forbindelser til hendes fortid…
Det er Sean McConvilles debut som instruktør og manuskriptforfatter, men med rutinerede skuespillerinder som Thora Birch (“American Beauty”), Tammy Blanchard (“The Good Shepard”) og Brittany Murphy (“8 Mile”) på rollelisten, har han lagt op til gys med nogle af Hollywoods største ungdomsstjerner.