TV

26. august 2010

3x “CSI” kommer på Blu-ray og dvd den 28. september fra Pan Vision.

Du skal sætte kryds i kalenderen den 28. september, hvis du er fan af “CSI”-serierne. Her udkommer “CSI: Sæson 9“, “CSI: Miami – Sæson 7” og “CSI: NY – Sæson 5” på Blu-ray og dvd. Om de populære crime-serier skriver Pan Vision … ADVARSEL MOD SPOILERS I NEDENSTÅENDE:

CSI ::

I sæson 9 introduceres Laurence Fishburne (The Matrix, Mystic River) som Dr. Raymonde Langstone, der ansættes på anmodning af Grissom. Da Gil Grissom slutter som chef for CSI-teamet, må Catherine Willows overtage lederskabet.

CSI: Miami ::

Sæson 6 sluttede med nedskydningen af Horatio på en flyveplads, og i denne sæson forsætter den grumme historie, hvor mistanken om hvem der skød, hurtigt spreder sig til mange forskellige mistænkte, herunder en af Horatio’s egne!

Under ledelse af Horatio Caine (David Caruso) kæmper en gruppe kriminalteknikere i Floridas hede. De samler mikroskopiske beviser på gerningsstedet og kæmper for retfærdighed for alle, der ikke længere selv kan kæmpe – ofrene.

CSI: NY ::

Sæson 5 indeholder blandt andet afsnit nummer 100, og Mack kommer selv i en  hensynsløs seriemorders søgelys!

Mack Taylor (Gary Sinise) er en dygtig og hengiven kriminaltekniker i The Big Apple. Han leder et team af eksperter i byen, som aldrig sover. Hårdnakkede, barske og dristige begiver de sig ind i en hverdag, der overskygges af jalousidramer, galskab, vanvid og (ikke mindst) mord.

Kilde: Pan VisionOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *