4. december: “Elefanter glemmer aldrig”

Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Agatha Christie skrev Poirot-romanen Elefanter glemmer aldrig (Elephants Can Remember) i 1972, og den er blandt andet blevet filmatiseret til tv-serien Agatha Christie’s Poirot, hvor den er at finde som første episode i sæson 13 af den populære serie.

Klik på Hercule Poirot i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

Ti år er gået, siden general Ravenscroft og hans hustru Margaret blev fundet døde. De var begge blevet skudt, og en revolver blev fundet på gerningsstedet ved siden af ægteparret – på den fandtes kun de to døde personers fingeraftryk. Var det et mord eller en selvmords­pagt? Det har man aldrig fundet ud af. Sammen med sin gamle veninde Ariadne Oliver sætter Hercule Poirot sig nu for endelig at dykke til bunds i sagen og op­klare mysteriet.

Agatha Christie 4 - Hercule Poirot - Elefanter glemmer aldrig - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.