Film

13. januar 2010

4 kommende Blu-rays fra Sandrew Metronome

Sandrew Metronome har i den kommende tid følgende fire Blu-rays på programmet. Ben Ramseys hæderlige “Blood and Bone”, Kevin Tancharoens alt andet end hæderlige genindspilning af 80’er-klassikeren “Fame”, Shane Ackers dystopiske “9” og Anders Matthesens komedie “Sorte kugler”.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *