5. december: “Huset i Hickory Road”

Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Huset i Hickory Road (Hickory Dickory Dock) blev skrevet af Christie i 1955, og når man har læst romanen, kan man finde sjette sæson af tv-serien Agatha Christie’s Poirot frem og se anden episode – det er nemlig denne episode, hvor Poirot opklarer mysteriet, der blandt andet indlemmer et par gamle flonelstrusser!

Klik på Hercule Poirot i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

En selskabssko, en diamantring, en pudderdåse, et steto­skop, elektriske pærer og nogle gamle flonelstrusser – det er nogle af de ting, der bliver stjålet hos mrs. Hubbard i huset i Hickory Road. Underligt! Men da en ung pige kort efter dør i samme hus, og alt peger på selvmord, bliver Hercule Poirot tilkaldt. Hans noget overras­k­ende erklæring er kort og godt: Pigen blev myrdet!

Agatha Christie 5 - Hercule Poirot - Huset i Hickory Road - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.