6. december: “Jeg så et mord”

Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

I romanen Jeg så et mord (Hallowe’en Party) fra 1969, skal Poirot opklare mordet på en unge kvinde, der ikke burde have underholdt med, at hun havde set et mord – det koster hende livet!! Hvis man ønsker at se en filmatiseret udgave af romanen, skal man finde frem til sæson 12 af tv-serien Agatha Christie’s Poirot, hvor det er episode 2, der skildrer den unge, pralende piges endeligt.

Klik på Hercule Poirot i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

Til en fest praler den unge Joyce Reynolds af at have været vidne til en forbrydelse: “Jeg har set et mord,” siger hun. Hverken Hercule Poirot eller andre tror på hendes historie … men det ender med at koste hende livet. Da festen er slut, finder man hendes lig, og Poirot påtager sig opklaringen.

Agatha Christie 6 - Hercule Poirot - Jeg så et mord - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.