6 nye, billige Blu-rays fra NTC

6 billige Blu-rays fra NTC er netop sendt i handlen til blot 99,95,- pr. stk.

The Shawshank Redemption (Frank Darabont,1994)

I 1946 bliver bankmanden Andy Dufresne (Tim Robbins) dømt for dobbelt mord, selv om han stædigt nægter sig skyldig. Han bliver idømt livsvarigt fængsel i The Shawshank – et statsfængsel i Maine, hvor han møder den anden livstidsfange Ellis Boyd “Red” Redding (Morgan Freeman). Denne film handler om brutalitet, men også om et meget stærkt venskab. Filmen er baseret på en roman af Stephen King, som med “Den Grønne Mil” har vist, at han kan skrive andet end skrækhistorier.

Rambo (Sylvester Stallone, 2008)

Vi har savnet ham i 20 år, men nu er Rambo endelig tilbage! På grænsen til det borgerkrigshærgede Burma begynder det hidtil blodigste kapitel om frihedskæmperen John Rambo. Et hold nødhjælpsarbejdere er fanget bag fjendens linjer, og kun én mand tør krydse grænsen og kaste sig ud i den ondeste junglekrig. Navnet er Rambo, og metoden er klar: Burn Burma, Burn! Den fjerde film om John Rambo i skikkelse af den nu 61-årige Sylvester Stallone er også den blodigste – med et body count, der aldrig har været højere! Stallone har selv skrevet og instrueret filmen, og selvsagt spiller han selv den hovedrolle, som ingen andre nogensinde vil kunne udfylde: som John Rambo!

One Eight Seven (Kevin Reynolds, 1997)

Trevor Garfield er lærer på en high school midt i New Yorks værste slum. Det er den slags skole, hvor man skal gennem en våbendetektor for at komme ind, og hvor man ikke vender ryggen til eleverne. En morgen finder Trevor opgavebogen fra en elev, han lige har dumpet i matematik, overskrevet med tallene 1-8-7, der er straffeparagraffen for mord. Det løber ham koldt ned ad ryggen, og han forlader hastigt klassen og forsvinder i mylderet på gangen. Pludselig fanger hans blik en dreng lige bag sig – med en hævet køkkenkniv. Det næste han opfatter er det kolde gulv mod sin kind, mens livet langsomt siver ud af ham fra 9 dybe hug i ryggen …

Hamburger Hill (John Irvin, 1987)

Den 11 maj 1969 indledte amerikanske soldater et angreb på et bjerg i Vietnam, som havde kodenummeret høj 937. Slaget varede i ti dage, og under en tredjedel af angrebsstyrken nåede toppen, så de overlevende soldater gav stedet øgenavnet “Hamburger Hill”?

No Way Out (Roger Donaldson, 1987)

Efter en heltemodig redningsaktion til søs bliver flådeofficeren Tom Farrell (Kevin Costner) overført til det amerikanske forsvars hovedkvarter Pentagon, hvor han skal arbejde direkte under forsvarsminister David Brice (Gene Hackman). Det nye liv i Washingtons høje, politiske kredse, tager snart en uhyggelig drejning, da Toms kæreste Susan Atwell (Sean Young) findes myrdet. Tom skal nu finde morderen og ‘neutralisere’ denne. Han får at vide, at gerningsmanden sandsynligvis er en russisk agent, som gennem længere tid har opereret inden for Pentagons mure… Eller er det?
.

The Substitute (Robert Mandel, 1996)

Duke High School. Vold, frygt, stoffer, automatvåben og meget lidt undervisning. Alt styres af den hensynsløse elev Lucas og hans klike. Jane er en af de få lærere, der tør stå op mod dem. Hendes kæreste Shale er international lejesoldat. Han er vikaren.