7. december: “Fine sko med spænder”

Julen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Agatha Christie udgav Fine sko med spænder (One, Two, Buckle My Shoe) i 1940, der omhandler mordet på en tandlæge. I Ross Devenish’ filmatisering fra 1992, der indgår som episode 3 i sæson 4 i tv-serien Agatha Christie’s Poirot, er det igen formidable David Suchet, der i skikkelse af Poirot skal opklare mordet på sin tandlæge, der ved første øjekast har begået selvmord… men har han nu også det?

Klik på Hercule Poirot i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

Ud af en taxa træder en smuk dame­fod i en ny laksko. Fod og sko kommer i klemme i bildøren. Poirot træder til. Han kommer lige fra et besøg hos sin tandlæge. Kort efter findes tandlægen myrdet!

Agatha Christie 7 - Hercule Poirot - Fine sko med spænder - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.