Film

7. januar 2010

9 Blu-ray-tilbud fra Nordisk Film … bl.a. “Dirty Dancing” & “Memento”

Annoncen taler for sig selv. Ikke desto mindre sender Nordisk Film en række Blu-rays i handlen den 23. februar, der alle har den fordelagtige pris af blot 99,95,- Især glæder jeg mig til Emile Ardolinos danseklassiker “Dirty Dancing“, Christopher Nolans brillante “Memento“, Terry Gilliams farverige fabel “The Brothers Grimm” og Kevin Reynolds’ “men-in-tights-film”, “Robin Hood: The Prince of Thieves“.

PS. Det lader til, at Nordisk Film har trukket BD-udgivelsen af “Dirty Dancing” tilbage.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *