Sjov & Leg

10. juni 2015

9 lækre “Alien”-figurer fra Funkos ReAction-serie

In space no one can hear you scream.

Ridleys Scotts Alien fra 1979, der hører til blandt de bedste og mest formfuldendte science fiction-gysere, der nogensinde er blevet produceret, har nu fået foreviget en række af filmens centrale karakterer som samleobjekter for filmelskere og -nørder.

De nævnte karakterer, der var med til at gøre filmen til et uforglemmeligt mesterværk, er blevet lanceret som actionfigurer i Funkos ReAction-serie: Det drejer sig om forskellige udgaver af Kane, Ripley, Ash, Dallas og monsteret, hvor sidstnævnte for længst har skrevet sig ind i det panteon af horrormonstre, filmhistorien svømmer over af.

De ni actionfigurer måler alle ca. 9 centimeter i højden, er støbt i hård plast og er udstyret med bevægelige lemmer. Og ja, det er helt rigtigt, at ingen kan høre dig skrige i rummet … men når du får pakken med de ni figurer, så kan hele nabolaget høre dig skrige af fryd og glæde.

Nu kan de stå skulde ved skulder på reolen og minde én om, hvor fantastisk en film Alien er.

reaction_super7_funko

4421_Metalic_Alien_1024x1024

Alien-monsteret

4424_Facehugger_1024x1024

Kane med facehugger

4429_Chestburster_Kane_1024x1024

Kane & chestburster

4422_Spacesuit_Ripley_1024x1024

Ripley i rumdragt

CARDBACK-ALIEN-ALIEN_10_17 OUTLINES

Ash

CARDBACK-ALIEN-ALIEN_10_17 OUTLINES

Alien-monster

CARDBACK-ALIEN-ALIEN_10_17 OUTLINES

Kane i rumdragt

CARDBACK-ALIEN-ALIEN_10_17 OUTLINES

Dallas

CARDBACK-ALIEN-ALIEN_10_17 OUTLINES

Ripley

funko-pop-banner-910Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *