Adler-Olsens nye Afd. Q-roman er udskudt … igen

Jussi Adler-Olsen er en travl mand, der rejser jorden rundt og laver PR for sin eminente krimi-serie om Carl Mørck, Assad og Rose, der opklarer alle de sager og krimigåder, andre har opgivet at løse. Sagerne, der alle som en har et makabert tilsnit, løses fra trioens hengemte kældertilværelse hos Københavns Politi.

Desværre (og det skal naturligvis forstås i rette kontekst, altså fra en utålmodig læsehests synsvinkel) har succesen, der er blevet Adler-Olsens Afdeling Q-serie til del, betydet, at forfatteren har haft så travlt med PR-arbejde, at udgivelsesdatoen på den nye roman – Marco-effekten – igen og igen og igen er blevet udskudt. Nu hedder en ny og ikke nærmere fastsat dato efteråret 2012. Men Adler-Olsen skulle – og det er jo herligt – efter sigende arbejde på højtryk på den femte roman fra sit skriveeksil i Barcelona. Vi er mange, der venter i spænding!

Så imens vi venter på den femte roman i denne eminente serie, kan man sagtens nå at få (gen)læst de øvrige i serien … eller måske læse de tre selvstændige romaner, Jussi Adler-Olsen har skrevet.

De fire "Afdeling Q"-romaner
De fire “Afdeling Q”-romaner
De tre selvstændige Jussi Adler-Olsen-romaner.
De tre selvstændige Jussi Adler-Olsen-romaner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.