Litteratur

16. marts 2015

Agatha Christis gotiske roman “Endeløs nat” genudgives!

Agatha Christie-fans kan se frem til den 20. marts, hvor Rosenkilde & Bahnhof udgiver Endeløs nat.

Agatha Christie gjorde sig ikke kun inden for krimigenren, men har med Endeløs nat (Endless Night, 1967) også markeret sig inden for gysergenren. Romanen er en såkaldt gothic novel, der ved udgivelsen af Sunday Times blev kaldt: “En af de bedste bøger, Agatha Christie endnu har skrevet.”

Om romanen skriver forlaget følgende:

Det hele starter så godt! Michael Rogers finder sit drømmehus og sin drømmepige, og lykken vil, at hun gengælder hans kærlighed og siger ja, da han frier. Alt starter godt for det nygifte par – men det viser sig hurtigt, at idyllen er starten på et sandt mareridt for dem.

Romanen, der er på 247 sider og i softcover, udkommer den 20. marts.

Endeløs nat - Agatha Christie - Rosenkilde & BahnhofOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *