Film

28. august 2010

“Alien Anthology” kommer på Blu-ray den 26. oktober

Den 26. oktober (i øvrigt samme dag som “Back to the Future”-trilogien udgives) udkommer “Alien Anthology”-boksen i USA på Blu-ray. Dagen før bliver den lanceret i England. Der er desværre endnu ingen officielle tilkendegivelser fra den danske Fox-afdeling, om vi herhjemme også bliver begavet med Scotts, Camerons, Finchers og Jeunets horror-action-science fiction-film i lækker HD, når vi går ind i oktober måned. Men håber – og krydser fingre – det gør jeg. Indtil da kan man glæde sig til udgivelsen ved at se nedenstående lille appetizer, der er blevet lagt på YouTube.

Læs nærmere om boksens udformning og indhold: Årets Blu-ray-udgivelse: “Alien Anthology” kommer i en lækker 6-disc udgave.

Og hvis man er villig til at smide små 1000,- (man skal nok være nørd med stort n) så bliver der udgivet en såkaldt “Alien Anthology: Limited Edition Collector’s Set – With Illuminated Egg Statue”.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *