TV

24. oktober 2011

Anden sæson af “Justified” på dvd & Blu-ray

Og så finder jeg ud af, netop som jeg har postet mit første indlæg om serien, at anden sæson af “Justified” (2010) kommer på Blu-ray og dvd den 3. januar 2012 … i USA! I øvrigt har serien hevet hele 11 Emmy-nomineringer i land, og Margo Martindale – fra blandt andet seriemorder-psykopat-crime-serien “Dexter” (2006) –  modtog i år en Emmy i kategorien Bedste Kvindelige Birolle for sin præstation som Mags Bennett i “Justified”.

Anden sæson er klar på dvd og Blu-ray i USA den 3. januar 2012

Trailer til anden sæson af “Justified”Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *