Anders And & Co. nr. 18 – 2015

I Anders And-historien Fængslet vil borgmesteren sælge det gamle statsfængsel, der har huset notabiliteter som Andy Capone og Ducky Luciano. Det er ikke en god ide, mener Anders, der fluks – sammen med sine tre nevøer – sætter en redningsaktion i gang. En redningsaktion, der får Bjørne-bandens opmærksomhed.

I Du gådeste-historien Indbrud hos politiet skal Mickey og Snus opklare, hvem der har begået indbrud på politistationen og stjålet tre kasser med bevismateriale. Snushanen Mickey lurer naturligvis hurtigt, hvem af de tre mistænkte, der er skurken.

Endnu en gang bliver stakkels Georg Gearløs udsat for Bjørne-banden. Det sker i Det rene barnemad, hvor skurkebanden har udset sig verdens største diamant, der er udstillet på Andeby Museum. Har tyvene held med sig denne gang, eller ender de igen bag tremmer?

Stenalderpigen Una er også på spil i dette nummer, og i historien Fri fugl sætter hun grå hår i hovedet på Andebys politichef, der får hende lagt i håndjern og sat i fængsel. Det viser sig dog hurtigt, at Una ikke er en pige, der lader sig tæmme.

Der er også blevet plads til Paul Murry-klassikeren Syvsoverbanden, hvor sov sødt-opfindelsen er faldet i de forkerte hænder og nu (mis)bruges til at begå røverier. Nu skal Mickey og Fedtmule finde tyvebanden, der står bag, så alt igen kan vende tilbage til ro og orden.

I Anders And-historien Abernes aften kommer Rip, Rap og Rup ved et uheld til at åbne op til en grotte, der er beboet af abelignende væsner. Da et af disse væsner vælger at tage på eventyr i Andeby, sættes byen på den anden ende. Indbyggerne tror, at det er King Kong, der er på spil.

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne, og man bringes fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 17 – 2015 Anders And & Co. 19 – 2015

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Fængslet (Anders And)
Historie: Terje Nordberg / Tegninger: Arild Midthun / Oversættelse: Heidi Skriver Olsen
2 – Indbrud hos politiet (Du gådeste)
Historie: Mette Hald / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Henning Frøjk Nørby Nielsen
3 – Det rene barnemad (Bjørne-banden)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Ferraris / Oversættelse: Heidi Skriver Olsen
4 – Fri fugl (Una)
Historie: Per-Erik Hedman / Tegninger: Gatino / Oversættelse: Henning Frøjk Nørby Nielsen
5 – Syvsoverbanden (Mickey Mouse)
Tegninger: Paul Murry / Oversættelse: Maya Åstrup
6 – Abernes aften (Anders And)
Historie: Gaute Moe / Tegninger: Sander Gulien & Tony Fernandez / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen

Anders And & Co. nr. 18 - 2015 (stor)

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 67
År: 2015
Nummer: 18
Udgivelsesdato: 29. april
Pris: 28,95
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.