Anders And & Co. nr. 21 – 2015

Det er Melodi Grand Prix-tid, og Rip, Rap og Rup har vundet en konkurrence, så de kan komme til Wien og se finalen live. De skal dog ledsages af en voksen, men Anders har desværre fået influenza. Heldigvis har de tre nevøer en “hemmelig” kilde, der har opskriften på et vidundermiddel, der kan jage influenzaen på flugt. Et vidundermiddel, der også kommer i brug, da alle MGP-finalisterne bliver syge. Læs En sang i Wien og se, hvad der sker med de stakkels sangere.

I Du gådeste-historien Manglende musik har Pluto fundet en MP3-afspiller, men hvem tilhører den? Det skal Mik og Mak gerne kunne finde ud af, da de jo trods alt er nevøer til Mickey, der er en verdensberømt detektiv.

Grønspætternes tropsfører har brækket benet, og nu kan Rip, Rap og Rup ikke få deres vildmarksduelighedsmedaljer. Heldigvis melder Højben sig som tropsfører, og nu skulle medaljerne gerne være sikret. Desværre er der lidt for meget Held i vildmarken til, at de tre Grønspætter kan få de eftertragtede medaljer. Men helt forgæves har turen i vildmarken trods alt ikke været, som slutningen afslører…

Der er også blevet plads til en Bob Karp/Al Taliaferro-gaghistorie, og i Hukommelse som en… må Anders indrømme, at han IKKE har en elefants hukommelse.

I Fedtmule-historien Den rette mand til jobbet har Nora købt en parabol, så hun og Minnie kan se deres favoritserie i HD. Desværre glemmer Nora at få tv-manden til at installere parabolen, og Minnie får idéen, at de skal ringe til Fedtmule, da hverken Klavs Krikke eller Mickey er hjemme. Det skulle de dog aldrig have gjort, og Noras hus bliver forvandlet til et katastrofeområde, da Fedtmule går i gang med monteringen.

Det kommer ikke bag på den trofaste andeblads-læser, at Anders er en dovendidrik, og i gaghistorien Sofakartoffel beviser han, at han hører til i dovenskabens superliga.

Bjørne-banden sidder endnu en gang bag tremmer, og i Vasketjans gør 176-671 en ihærdig indsats for at få sat en flugt i værk. Det er dog ikke lige til, og selvom Sorteper, der også har fået en plads i Hotel Tremmely, formår at flygte, så må Bjørne-bande-trioen forblive, hvor de er.

Hexia de Trick er endnu en gang på spil i Onkel Joakim-historien Syngende rengøring, hvor Anders uvidende er blevet en brik i hendes spil. Det ender dog med, at Hexia må se sig selv i rollen som – oh skræk og ve – møntpudser. Hvordan det, spørger du? Læs historien, siger jeg! Og ja, så er onkel Joakim nøgen … næsten, i hvert fald!

Hvem er den skrappeste hund: Bernhard eller Knahrvorns Mini? Ifølge Knahrvorn er der ingen tvivl om, at Bernhard er et skvat. Men forholder det sig virkelig sådan? Er Bernhard ikke En hård hund? Jo, når der er udsigt til en dampende varm hotdog, så må Knahrvorn og Mini fortrække, for så viser Bernhard, at han vil gøre alt for en bid af pølsen.

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne, og man bringes fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 20 – 2015 Anders And & Co. 22 – 2015

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – En sang i Wien (Anders And)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Maximino / Oversættelse: Heidi Skriver Olsen
2 – Manglende musik (Du gådeste)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Heidi Skriver Olsen
3 – Held i vildmarken (Grønspætterne)
Historie: Janet Gilbert / Tegninger: Miguel Pujol / Oversættelse: Henning Frøjk Nørby Nielsen
4 – Hukommelse som en… (Anders And)
Historie: Bob Karp / Tegninger: Al Taliaferro / Oversættelse: Henning Frøjk Nørby Nielsen
5 – Den rette mand til jobbet (Fedtmule)
Historie: Francois Corteggiani / Tegninger: Gen-Clo / Oversættelse: Maya Åstrup
6 – Sofakartoffel (Anders And)
Historie & tegninger: Carlo Gentina / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
7 – Vasketjans (Bjørne-banden)
Historie: Herman Roozen / Tegninger: Daniel Pérez & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
8 – Syngende rengøring (Onkel Joakim)
Historie: Ruud Straatman / Tegninger: José Antonio González & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
9 – En hård hund (Anders And)
Historie: Janet Gilbert / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Henning Frøjk Nørby Nielsen

Anders And & Co. nr. 21 - 2015 (stor)

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 67
År: 2015
Nummer: 21
Udgivelsesdato: 21. maj
Pris: 28,95
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.