Anders And & Co. nr. 22 – 2015

Anders har – for en kort stund – fået ny bil. Den gamle, trofaste 313 er stået af, og en slesk sælger prakker ham den ubrugelige 131 på. Heldigvis ender det hele godt i Den fuldendte 313 … for ingen Anders uden gode 313.

I Du gådeste-historien Oliekrise bliver endnu en uheldig kunde snydt af den selvsamme brugtbilssælger, der prakkede Anders 131 på. Nu fusker han med oliepåfyldningen, men hvordan gør han? Kan du lure bilsælgerens ufine trick?

I Prøveturen bliver Mickey og Fedtmule også udsat for en yderst påtrængende bilsælger, der endog – trods Mickeys advarsler og protester – når at få prakket Fedtmule en ny og dyr bil på nakken.

I Andersine And-historien Højhælet klatretur vil Andersine bevise, at man sagtens kan tage på bjergtur i høje hæle. Det bliver en hård tur med strabadser, men Andersine er ikke en kvinde, der kaster håndklædet i ringen, og til sidst må Anders sande, at selvom han vandt væddemålet, så tabte han også. Sådan kan det gå.

Hvem er det, der begår natlige bankrøverier i Andeby? Er det Fætter Højben? Anders har en mistanke, og han holder derfor Højben under opsyn. Det viser sig, at Højben går i søvne, og ved lutter held – naturligvis! – får han stoppet den notoriske bankrøver, der har hærget Andebys banker. Jo, Højben er en Heldig søvngænger.

I et desperat forsøg på at undslippe en ny overflodsskat, der er møntet på de ekstremt rige, skal onkel Joakim nå spendere en million, så han sparer en milliard i skat. Men det viser sig hurtigt, at det er lettere at tjene penge end bruge dem. Læs Fradrag og find ud af, om riganden slipper for at betale den milliarddyre overflodsskat.

En besværlig dag er en vaskeægte – bid mærke i “vaske” – forviklingshistorie, hvor to dovendidrikker får en kuffert med onkel Joakims penge til at forsvinde.

I Verdens hurtigste ulv har en ny ulv indtaget skoven, og han er, som titlen antyder, hurtig. Meget hurtig, endog. Faktisk er han så hurtig, at han napper to af de fuldfede grisebasser, som Store Stygge Ulv altid har lapperne ud efter, lige under næsen på ham. Det er ikke godt, det er det virkelig ikke. Og for at slippe af med den irriterende hurtige ulv, må han alliere sig med Praktiske gris, der ved, hvordan hurtigløberulven skal håndteres.

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne, og man bringes fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 21 – 2015 Anders And & Co. 23 – 2015

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Den fuldendte 313 (Anders And)
Historie: Tormod Løkling / Tegninger: Arild Midthun / Oversættelse: Henning Frøjk Nørby Nielsen
2 – Oliekrise (Du gådeste)
Historie: Tormod Løkling / Tegninger: Arild Midthun / Oversættelse: Henning Frøjk Nørby Nielsen
3 – Prøveturen (Mickey Mouse og Fedtmule)
Historie: Robbert Dammen / Tegninger: José Antonio González & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
4 – Højhælet klatretur (Andersine And)
Historie: Sarah Kinney / Tegninger: Wanda Gattino / Oversættelse: Maya Åstrup
5 – Heldig søvngænger (Anders And)
Historie: Olaf Moriarty Solstrand / Tegninger: Bas Heymans / Oversættelse: Heidi Skriver Olsen
6 – Fradag (Onkel Joakim)
Historie: Olaf Moriarty Solstrand / Tegninger: Andrea Ferraris / Oversættelse: Heidi Skriver Olsen
7 – En besværlig dag (Fætter Guf)
Historie: Gaute Moe / Tegninger: Jordi Alfonso / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
8 – Verdens hurtigste ulv (Store Stygge Ulv)
Historie: Sieger Zuidersma / Tegninger: José Antonio González & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen

Anders And & Co. nr. 22 - 2015 (stor)

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 67
År: 2015
Nummer: 22
Udgivelsesdato: 28. maj
Pris: 28,95
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.