Anders And & Co. nr. 27 – 2014

Det er Arild Midthun-historien Problemer i hanen, der indleder dette nummer af Anders And & Co. Anders, der har vundet en uges gratis forbrug af sodavanden Gurglebøvs, er lykkelig. Ikke blot får han uanede mængder af gratis sodavand, han kan skam også tappe den direkte fra en hane, der er blevet installeret i køkkenet – luksus. Men hvad der først lader til at være ren sodavandssvir udvikler sig langsomt til et sandt mareridt med krævende naboer, sodavandsalkoholisme og et oversvømmet kvarter.

I Du gådeste-historien Harleyen er der – under mystiske omstændigheder – blevet stjålet en motorcykel fra en byggeplads. Heldigvis kommer Mickey forbi, så han kan hjælpe den ulykkelige ejer med at finde motorcyklen igen. Hvor er den henne, og hvem har taget den? Kan du løse gåden?

Onkel Joakim hænger med næbbet. Han længes efter de gamle dage, hvor man blev rig ved at arbejde hårdt og ved at have Næse for guld. For at bevise over for ungerne, at han evner at lugte sig frem til guld, hvilket Anders ikke tror på, at han kan, tager de ud til Skælvekløften for at afprøve næsen i praksis. Og selvfølgelig har onkel Joakim næse for guld, det siger jo sig selv … og Anders burde efterhånden vide bedre.

I Bedstemor And-historien Farm fun bliver den berømte modedesigner og storbysnob Koko taget af politiet for at køre for stærkt. Hun stilles for en dommer, der beslutter, at hun skal afsone sin straf på bedstemor Ands gård. Hvad der først er et slidsomt og utænkeligt arbejde for den fine og skrøbelig modedesigner, ender dog med at bliver et inspirerende et af slagsen, der sparker til modedesignerens kreativitet.

I Den talende krabbe forsøger Rip, Rap og Rup at laver numre med deres sommerdøsige onkel, der ligger og slumrer dagen væk i en liggestol på stranden. Men i dette tilfælde er det dog ikke de tre ellers så snu nevøer, der leer sidst.

Minnie har fået sig en ny bil, der desværre ganske hurtigt bliver stjålet. Heldigvis er Mickey på sporet af tyven, og En afslørende bule på bilen guider den snu detektivmus i den rigtige retning. Pludselig har han afsløret en fusket brugtvognsforvandler, der er en gammel bekendt, i ikke at have rent mel i posen, og nu går den vilde biljagt.

Hvem vandt? Ja, det vil Anders helst ikke have at vide, da han ikke har set fodboldkampen mellem Andeby og Gåserød. Hvis han kan undgå at høre resultatet af kampen, som han har optaget, vil ungerne tage opvasken en hel måned. Hvem vinder mon dén kamp: Anders eller ungerne?

I Fodboldens historie – i følge Anders And bliver vi guidet fra denne ædle sports fødsel og igennem de mange stadier af forfinelse, den har været igennem, inden den blev til det, vi kender som fodbold i dag.

I En bold er rund lærer Rip, Rap og Rup, at det ikke altid kan betale sig at spørge Georg Gearløs til råds. Og nej, en firkantet fodbold er altså ikke helt så praktisk som en rund…

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne – så bringes man fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 26 – 2014 Anders And & Co. 28 – 2014

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Problemer i hanen (Anders And)
Historie: Knut Nærum / Tegninger: Arild Midthun / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand
2 – Harleyen (Du gådeste)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand
3 – Næse for guld (Joakim von And)
Historie: Rune Meikle / Tegninger: Sergio Garrido & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
4 – Farm fun (Bedstemor And)
Historie: Janet Gilbert / Tegninger: Daniel / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
5 – Den talende krabbe (Anders And)
Historie: Janet Gilbert / Tegninger: Rodriguez / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
6 – En afslørende bule (Mickey Mouse)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Joaquin / Oversættelse: Maya Åstrup
7 – Hvem vandt (Anders And)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Gattino / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand
8 – Fodboldens historie – i følge Anders And (Anders And)
Historie: Didier le Bornes / Tegninger: Santiago Barreira & Comicup Studio / Oversættelse: Maya Åstrup
9 – En bold er rund (Rip, Rap & Rup)
Historie: Ruud Straatman / Tegninger: Santiago Barreira & Comicup Studio / Oversættelse: Maya Åstrup

Anders And & Co. 27

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 66
År: 2014
Nummer: 27
Udgivelsesdato: 3. juli
Pris: 26,95,-
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: Arild Midthun
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.