Anders And & Co. nr. 31 – 2014

Dette nummer indledes med Fætter Vims-historien Fødselsdagsforvirring. Vims har fødselsdag, og Andersine vil gerne overraske ham med et surpriseparty. Det vanskeliggøres dog betragteligt af det faktum, at Vims er flyttet – og ikke kan huske sin nye adresse!

I Du gådeste-historien Tenniskampen er Mickey og Minnie taget til finalen i Simpeldon-turneringen. Her viser det sig desværre, at der er fusk med i spillet. Men hvordan fuskes der? Kan du gennemskue, hvad der er sket?

Nogle gange hjælper det at plage, hvis man er ihærdig nok. Det finder Rip, Rap og Rup ud af i Plageånder, da de bliver ved med at bede Anders om penge til det nye computerspil Motorbølle 3. Desværre viser det sig også, at Anders bliver bidt af en gal computerspiller, og at ungerne slet ikke får mulighed for at spille det nye spil, de har plaget sig til. Ja, sådan kan det gå.

I Sikkerhed frem for alt er Anders medlem af skolens cykelsikkerhedsudvalg, som han også stiller op som formand for. Derfor skal ungerne gå foran med et godt eksempel og køre fornuftigt. Men fornuftigt er kedeligt, og Anders får sin sag for, da ungerne pludselig begynder at bygge farlige cykelforhindringsbaner i haven! Formandsposten er i fare, og Anders må sætter en stopper for ungernes cykelvildskab.

Der er hedebølge i Andeby, og Fedtmule, Mickey og Anders forsøger på bedst mulige måde at køle sig ned. Desværre har Mickey – der er alt andet end det vanlige dydsmønster, vi kender – tilegnet sig adgang til en swimmingpool på uærlig vis. Det betyder, at de tre venner pludselig bliver Vilde i varmen.

Hvem er den bedste landmand? Bedstemor And, der har orden i sagerne og driver en landbrugskonservativ gård, eller Gårdmand Grumle, der har et mere alternativt syn på gårddrift? Det kan du finde ud af ved at læse En gakket gård, hvor de to kamphaner bytter gård for en dag for at afgøre, hvem der bruger de bedste metoder.

I Anders And-historien Skulpturen vil Anders hellere prøvekøre sin nye scooter end se en af de grimme skulpturer, Andersine pynter sin have med. Det viser sig dog, at Anders burde have valgt at besøge Andersine – for han har det jo med at køre ind i problemer (og knyttede grisenæver)!

I første del af onkel Joakim-historien Stengeden har onkel Joakim har fundet ud af, at myten om Montehorn Palads er sand – den skjuler en skat, der blev efterladt, da beboerne måtte forlade stedet. Desværre er paladset placeret i den ghedistahnske jungle, og kongen af Ghedistahn er en alt anden end venligsindet person. Men den rige and har vanen tro et es i ærmet, og sammen med Anders og grandnevøerne drager de mod Ghedistahn, den skjulte skat og – viser det sig – lumpne forbrydere!

I den sidste historie i dette nummer – Klatværk – finder Anders ud af, at en enkelt blækklat på Knahrvorns trappe kan få seriøse konsekvenser for hans eget hus og dets æstetiske udtryk.

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne – så bringes man fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 30 – 2014 Anders And & Co. 32 – 2014

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Fødselsdagsforvirring (Fætter Vims)
Historie: Lars Jensen / Tegninger: Wanda Gattino / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand
2 – Tenniskampen (Du gådeste)
Historie & tegninger: Miguel Fernandez / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand
3 – Plageånder (Rip, Rap og Rup)
Historie: Sune Troelstrup / Tegninger: Rodriques / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
4 – Vilde i varmen (Mickey Mouse)
Historie: Janelle Asselin / Tegninger: John Green / Oversættelse: Maya Åstrup
5 – En gakket gård (Bedstemor And)
Historie: Lars Jensen / Tegninger: Daniel / Oversættelse: Maya Åstrup
6 – Skulpturen (Anders And)
Historie: Gaute Moe / Tegninger: Sander Gulien & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
7 – Stengeden: Del 1 (Onkel Joakim)
Historie: Per-Erik Hedman / Tegninger: Miguel Fernandez / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand
8 – Klatværk (Anders And)
Historie & tegninger: Carlo Gentina / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen

Anders And & Co. 31

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 66
År: 2014
Nummer: 31
Udgivelsesdato: 31. juli
Pris: 26,95,-
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: ??
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.