Anders And & Co. nr. 32 – 2014

Dette nummer indledes med Marco Rotas onkel Joakim-historie Et maleri med historie. Onkel Joakim, der har lånt sit Vincent Van Gok-maleri ud til Fijn Kunst Museum i Amsterdam, får pludselig meget travlt, da en tyvebande stjæler maleriet. Sammen med Anders optrevler han en kunsttyvebande, der viser sig at have en insider placeret centralt på museet.

I Du gådeste-historien Tyveri i huset er Mickey og Snus blev kaldt ud til en etageejendom, hvor der er begået et tyveri: En pung er blevet tømt for kontanter! Men er det beboerne på første sal, anden sal, tredje sal eller øverste etage, der har stjålet pungens indhold? Mickey ved det … gør du?

Sammen med Rip, Rap og Rup tager Max Måge – som Anders ikke har den stor fidus til – på et eventyr til Ryperup Riviera. Her viser den livsglade måge, at han ikke lever Et fattigt liv!

Mik og Mak vil i biografen for at se filmen Jordens undergang. Mickey, der overtales til at tage med i biografen, vil gerne have Fedtmule med. Det synes nevøerne dog ikke om, da Fedtmule altid røber filmens slutning. Men har Fedtmule mon allerede set filmen? Ja, det har han nok…

I Tilbage til middelalderen oplever Anders og ungerne lidt af et eventyr, da de via en Georg Gearløs-opfindelse oplever, hvorledes det var i middelalderen. Desværre ender Anders i kløerne på en kærlighedssyg Rapunzel, hvilket ikke behager ham.

I Detektiver over hals og hoved tager Vaks og vennen Pjusk på eventyr. Et eventyr, der får adrenalinen til at bruse i deres hundekroppe. Heldigvis ender det godt, og devisen ude godt, hjemme bedst er der et gran af sandhed over.

Kan en ønskebrønd virkelig opfylde ønsker? Det tror Fedtmule fuldt og fast på, hvor Mickey – naturligvis! – er lidt mere skeptisk. Men måske skulle Mickey revidere sin overbevisning, for i Fedtmule-historien Ønskebrønden får Fedtmule faktisk sit ønske opfyldt.

I anden og sidste del af Onkel Joakim-historien Stengeden, er onkel Joakim er på jagt efter en ruin, der efter sigende skulle gemme på rigdomme og skatte! Men forbrydere, samt kongen af Ghedistan, er i hælene på ham, og de vil selv have de skatte, som ruinen skjuler.

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne – så bringes man fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 31 – 2014 Anders And & Co. 33 – 2014

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Et maleri med historie (Onkel Joakim)
Historie: Pat & Carol McGreal / Tegninger: Marco Rota / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
2 – Tyveri i huset ( Du gådeste)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
3 – Et fattigt liv (Max Måge)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Wanda Gattino / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
4 – Jordens undergang (Mickey Mouse)
Historie: Gaute Moe / Tegninger: Ferioli / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
5 – Tilbage til middelalderen (Anders And)
Historie: Gaute Moe / Tegninger: Daniel Pérez / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
6 – Detektiver over hals og hoved (Vaks)
Historie: Lars Jensen / Tegninger: Angel / Oversættelse: Maya Åstrup
7 – Ønskebrønden (Fedtmule)
Historie: Robbert Damen / Tegninger: José Antonio González & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
8 – Stengeden: Del 2 (Onkel Joakim)
Historie: Per-Erik Hedman / Tegninger: Miguel Fernandez / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand

Anders And & Co. 32

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 66
År: 2014
Nummer: 32
Udgivelsesdato: 7. august
Pris: 26,95,-
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: Francisco Rodriguez Peinado
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.