Anders And & Co. nr. 33 – 2014

Rip, Rap og Rup har altid været glade for at pjække! Det viser tegneserie- og tegnefilmshistorien med al tydelighed. Og i Mestre i pjæk skulker de igen til den stor guldmedalje. Men de har gjort regning uden vært, for skolen har allieret sig med tidligere tiders største pjækker, der kender alle knebene: Anders And!

I Du gådeste-historien Hvor er flodhesten? har der været indbrud på Andeby Museum, og en jadestatuette af en flodhest er blevet stjålet. Nu er det op til Mickey og Snus at finde frem til tyven, og Mickey har – naturligvis – luret hvem det er, der har ranet flodhesten.

I Tvunget til kriminalitet bliver stakkels Georg Gearløs tvunget til at hjælpe Bjørne-banden med deres forbryderiske projekter. Han opfinder den perfekte flugtbil, der gør forbryderbanden uovervindelige og overlegne – eller gør den?

I Botanisk viden er Anders og Knahrvorn igen oppe at toppes. Denne gang drejer det sig om, hvem der ved mest om botanik. Det viser sig – til Anders’ fortrydelse – at Knahrvorn er lidt af en mester på feltet, og Anders slipper ikke for at lægge øre til al den viden, der sprudler ud af ærkefjendenaboen.

Fedtmule har fået alle sine naboer på nakken. De er sure, tvære og godt og grundigt irriterede på ham, da han arbejder – og dermed larmer – hver eneste nat. Faktisk larmer han så meget, at der ingen ro er at finde i I nattens dybe stille ro. Da han får job som nattevagt på et slot, falder roen over nabolaget – men kun for en stund!

Det er ikke altid, at onkel Joakim har styr på, hvad han ejer. Det er heller ikke altid, at dem, der arbejder i hans butikker og restauranter, ved, hvem han er. Og da en emsig tjener i historien Mesterlig morgenmad tvinger riganden til at tage opvasken i køkkenet, bliver han en erfaring rigere.

Fætter Guf ér doven. Det ved vi godt. Men selvom han ynder at spise og sove – og helst ikke andet end dette – så kan han også overraske en gang imellem. Og det gør han – overrasker – i Vicars Ufrivillig vinder, hvor han ender som vinder af Andebyløbet

Selvom fætter Højben altid er heldig, så er det langt fra alt, som han vinder, han gider ejer. Og da han vinder et skab, der ikke falder i hans smag, vælger han at bytte det til noget andet. Men i dette tilfælde er det ikke heldet, men skabet, der forfølger han. Højben er altså alligevel ikke Altid heldig!

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne – så bringes man fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 32 – 2014 Anders And & Co. 34 – 2014

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Mestre i pjæk (Rip, Rap og Rup)
Historie: Paul Halas / Tegninger: Rodriques / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
2 – Hvor er flodhesten? (Du gådeste)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Miquel / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
3 – Tvunget til kriminalitet (Bjørne-banden)
Historie: Doug Gray / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand
4 – Botanisk viden (Anders And)
Historie: Gary Leach / Tegninger: Luis Podavin / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
5 – I nattens dybe stille ro (Fedtmule)
Historie: Francois Cortegian / Tegninger: Comicup Studio / Oversættelse: Maya Åstrup
6 – Mesterlig morgenmad (Onkel Joakim)
Historie: Jens Hansegård / Tegninger: Ferioli / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
7 – Ufrivillig vinder (Fætter Guf)
Historie: Gaute Moe / Tegninger: Vicar / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
8 – Altid heldig (Fætter Højben)
Historie: Jan Kruse / Tegninger: Daniel / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen

Anders And & Co. 33

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 66
År: 2014
Nummer: 33
Udgivelsesdato: 14. august
Pris: 26,95,-
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: Angel Rodriquez
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.