Anders And & Co. nr. 35 – 2014

I dette nummers indledende Anders And-historie – Uidentificeret flyvende objekt – har Anders fået fingrene i et magisk tæppe, der kan flyve. Så nu inviterer han Andersine med på en romantisk tur op over Andeby. Det ender naturligvis galt, og Anders ender vanen tro med at få fjerene brændt.

I Du gådeste-historien Mysteriet på godset er Mickey og Snus blevet kaldt ud til Bittendorff Gods, hvor godsejeren har fået stjålet sine smykker. Men hvem er tyven: kokken, stuepigen, chaufføren eller en helt fjerde person?

I Georg Gearløs-historien Skraldemand er den idéenergiske opfinder blevet sat på en opgave af Andebys borgmester: Han skal opfinde en metode, der kan reducere mængden af affald på byens overfyldte lossepladser. Det er dog ikke en opgave, der er ligetil – og så er der også forbrydere med i historien!

I William Van Horns Anders And-historie En dag med sandhed bliver Anders hypnotiseret af hypnotisøren Den Store Kablufsky. Desværre bliver et jordskælv årsag til, at Anders ikke vækkes af sin hypnose – og det betyder problemer for den stakkels uheldsplagede and!

I Mickey Mouse-historien Mysteriet på motorvejen hjælper Mickey og Fedtmule politimester Striks med at opklare et uforklarligt mysterium: Hvem er det, der stjæler fra folk på rastepladserne, og hvordan slipper de væk? Det viser sig, at forbryderne er to gamle kendinge, der har fundet en – tror de selv – smart forbryderfidus.

I Vicars Rip, Rap og Rup-historie De forsvundne lysestager kommer ungerne ved en fejl til at sælge en gammel lysestage, der er et gammelt arvestykke. Nu gælder det om at få fat i lysestagen igen, inden Anders opdager, at den er væk.

Dette nummer byder også på første del af Marco Rotas Ung af sind. Onkel Joakim og Guld-Iver Flintesten, der begge er mærket af alderen, drager af sted mod Karpatia, hvor de skal finde en ungdomseliksir, der kan kurere dem for all de skavanker, alderen har bragt med sig. Det bliver et ikke helt ufarligt eventyr, og vanen tror spiller Flintesten de ufine kort.

I denne afsluttende gaghistorie – Nyt look – har Andersine besluttet sig for, at Anders skal udstyres med nyt tøj fra næb til andefod. Det viser sig dog at være en alt andet end god idé, og Anders tager sig nu også bedst ud i matrostøj!

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne – så bringes man fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 34 – 2014 Anders And & Co. 36 – 2014

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Uidentificeret flyvende objekt (Anders And)
Historie: Carol & Pat McGreal / Tegninger: Rodriques / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
2 – Mysteriet på godset (Du gådeste)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
3 – Skraldemand (Georg Gearløs)
Historie: Terry LaBan / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
4 – En dag med sandhed (Anders And)
Historie & tegninger: William Van Horn / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
5 – Mysteriet på motorvejen ( Mickey Mouse)
Historie: Jacques Lelièvre / Tegninger: Rachid Nawa / Oversættelse: Maya Åstrup
6 – De forsvundne lysestager (Rip, Rap og Rup)
Historie: Eva Marion Pedersen / Tegninger: Vicar/ Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
7 – Ung af sind: Del 1 (Onkel Joakim)
Historie: Paul Halas / Tegninger: Marco Rota / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
8 – Nyt look (Anders And)
Historie & tegninger: Carlo Gentina / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen

Anders And & Co. 35

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 66
År: 2014
Nummer: 35
Udgivelsesdato: 28. august
Pris: 26,95,-
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: Frans Leenheer
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.