Anders And & Co. nr. 49 – 2014

Det er ingen hemmelighed, at Disney og Star Wars har indgået et broderskab, og i dette nummer af Anders And & Co. kan man læse den Star Wars-inspirerede Rip, Rap og Rup-historie Den indre Kraft samt seks andre fortællinger med Anders, Mickey og Hexia i hovedrollerne.

I den første historie bliver Rip, Rap og Rup udvalgt af Jojaa-mesteren Goda, da de er i besiddelse af Kraften. De skal nu oplæres i at bruge den og være med til at forsvare galaksen mod ondskaben og Kejseren, der repræsenterer den mørke side af Kraften. Desværre får de onkel Anders med på slæb, og han er – vanen tro – lidt af en klodrian, der ikke gør det let for ungerne at være Jojaa-lærlinge og finde Den indre Kraft!

Vi fortsætter i Star Wars-universet i Du gådeste-historien Robbottesten, hvor mester Goda giver Rip, Rap og Rup en udfordring: spot den robot, der har ondt i sinde! Det lykkes Rap at finde frem til den alt andet en harmløse robot: Kan du også spotte den?

I den korte Anders And-historie Passende klædt, der er tegnet og skrevet af Mau Heymans, hvis streg er distinkt og letgenkendelig, har Anders lovet Andersine, at de skal spise på det fine cafeteria El Palazzo. Desværre er Anders ikke klædt ordentligt nok på, og han bliver afvist af overtjeneren. Nu er gode råd dyre, og Anders – der altid er hittepåsom – finder da også en løsning på problemet… der kommer til at koste ham dyrt!

I William Van Horns Anders And-historie Afledningsmanøvren er Anders blevet ansat af onkel Joakim til at finde ud af, hvem der stjæler fra hans fabrik, der producerer signalhorn. Han opdager, efter at have gjort sig uheldigt bemærket hos en række ansatte, at det er Bjørne-banden, der er på spil – og at de påtænker at røve pengetanken. Men onkel Joakim er en snu ræv, det ved vi jo, og den luskede bande får ikke et ben til jorden!

Mickey er en snedig og dreven detektiv, der altid får skovlen under forbryderne. Det er også tilfældet i Hypnotisøren, hvor Fedtmule har fået billetter til hypnotisørshowet med Frans Trance. Sagen er blot den, at der altid sker underlige ting under disse shows, og Mickey beslutter sig for, at han vil afsløre, om Frans Trance er en bedrager og tyv.

I Hexia de Trick-historien Ligesom derhjemme, der er skrevet af den danske andemester Thomas Schrøder, får Hexia brug for at flytte på hotel, imens hendes hus bliver istandsat. Det bliver en voldsom oplevelse for hotelbestyreren på Hotel Elegance, der kommer til at huse den særegne heks! Hotelgæsterne flygter, og hotellet ender i kaos!

I Vicars Anders And-historie Køb nu, betal senere er Anders blevet den lykkelige ejer af et kreditkort. At udstyre Anders med et sådant er ikke det smarteste, hvilket Rip, Rap og Rup da også hurtigt lurer. Samtidig lukker onkel Joakim alle sine fabrikker i Andeby, hvilket betyder, at Anders bliver arbejdsløs. Dette var ikke det smarteste træk af onkel Joakim, da han også ejer alle banker i Andeby – og hvordan skal fabriksarbejderne betale deres banklån, når de er fyret? Og ja, Anders ender naturligvis med en slem, slem regning for sit kreditkort – det er klart!

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne – så bringes man fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 48 – 2014 Anders And & Co. 50 – 2014

[box_dark]HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:[/box_dark]

1 – Den indre kraft (Rip, Rap og Rup)
Historie: Maya Åstrup / Tegninger: Paco Rodriguez/ Oversættelse: Maya Åstrup
2 – Robottesten (Du gådeste)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Maya Åstrup
3 – Passende klædt (Anders And)
Historie: Mau Heymans / Tegninger: Mau Heymans & Tony Fernández / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
4 – Afledningsmanøvren (Anders And)
Historie & tegninger: William Van Horn / Oversættelse: Maya Åstrup
5 – Hypnotisøren (Mickey Mouse)
Historie: Hugo Sauer/ Tegninger: José Antonio González & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
6 – Ligesom derhjemme (Hexia de Trick)
Historie: Thomas Schrøder / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Thomas Schrøder
7 – Køb nu, betal senere (Anders And)
Historie: Gaute Moe / Tegninger: Vicar / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen

Anders And & Co. nr. 49 - 2014 (stor)

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 66
År: 2014
Nummer: 49
Udgivelsesdato: 4. december
Pris: 26,95,-
Størrelse: B5 (176mm x 250mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: Fernando Güell
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.