Anders And & Co. nr. 7 – 2015

Dette nummer af Anders And & Co. står i kærlighedens (nogle mere gnavne typer vil sige kapitalismens) tegn, og i Verdens værste Valentin kommer Anders til at konkurrere mod Andersine: Hvem skriver bedst, og hvem ved mest om, hvorledes man får den bedste Valentinsdag stablet på benene?

I Du gådeste-historien Gaveshopping tager Anders ikke imod gode og velmenende råd fra sine tre vise nevøer, da han vælger at købe Andersines valentinsgaver i en hobbybutik. Men hvad er det, Anders kommer ud af butikken med? Gaverne er naturligvis pakket ind, men hvis man er skarp, kan man snildt lure, hvad gavepapiret gemmer.

Rip, Rap og Rup har forelsket sig i deres nye vikar. Ja, de kan faktisk ikke tænke på andet end vikaren, og hvordan de bedst muligt opvarter hende. De er blevet Forelskede ællinger. Men alt går galt for ællingerne, og da de besøger et dyrereservat ender det alt andet end godt for de amor-inficerede ællinger.

I Fedtmule-historien Krydstogtet vinder den altid glade, men også klodsede og godtroende, Fedtmule 500 kroner. Dem investerer han fluks, og hvad der først lader til at være en dårlig handel for Fedtmule, viser sig dog til sidst at blive ganske indbringende.

i Tovtrækning er Fedtmule sikker på, at han kan snyde Mickey. Men Mickey, og det ved vi jo, er en snu mus, der ikke så let lader sig føre bag lyset. Det viser sig da også, at Mickey har gennemskuet Fedtmules lille joke.

Andersine er blevet bogsælger i historien Nancy Dancy, og hun har udset sig Anders som (tvangs)køber af en af de bøger, hun sælger. Og da Andersines skraphed altid trumfer Anders’ hidsighed, så køber han naturligvis en bog – en bog om cowboyhelte og filmstjerner. Det bliver starten på en fanforelskelse i filmstjernen Nancy Dancy, og Anders bliver – til Andersines irritation – betaget og besat af den, viser det sig, gamle filmskønhed.

I Onkel Joakim-historien Et lille svindelnummer er det lykkedes onkel Joakim at snyde en snyde en irsk alf og dermed få den krukke med guld, som altid er én i vente, hvis man skulle være så heldig at fange en alf. Men det viser sig, at riganden har undervurderet den lille, snu alf, og – hvad er det man siger? – den der ler sidst, ler bedst!

Andersine er et lige så stort brokkehoved, som Anders er en hidsigprop, og selvom hun ikke tror på, at Anders har et romantisk gen, så ender han dog med at overraske hende ganske meget i dette nummers afsluttende historie Valentinsdag.

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne – så bringes man fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 6 – 2015 Anders And & Co. 8 – 2015

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Verdens værste Valentin (Anders And)
Historie: Jan Gulbransson & Robert Klein / Tegninger: Jan Gulbransson / Oversættelse: Henning Frøjk Nørby Nielsen
2 – Gaveshopping (Du gådeste)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Henning Frøjk Nørby Nielsen
3 – Forelskede ællinger (Rip, Rap og Rup)
Historie: Pat & Carol McGreal / Tegninger: Miguel Pujol / Oversættelse: Maya Åstrup
4 – Krydstogtet (Fedtmule)
Historie: Hugo Sauer / Tegninger: José Antonio Gonzálex & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
5 – Tovtrækning (Fedtmule)
Historie: Francois Corteggiani / Tegninger: Ulrich Schröder & Dan Jippes / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
6 – Nancy Dancy (Anders And)
Historie: Jan Kruse / Tegninger: Michel Nadorp / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
7 – Et lille svindelnummer (Onkel Joakim)
Historie: Pat & Carol McGreal / Tegninger: Rodriques / Oversættelse: Heidi Skriver Olsen
8 – Valentinsdag (Anders And)
Historie & tegninger: Carlo Gentina / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen

Anders And & Co. nr. 7 - 2015 (stor)

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 67
År: 2015
Nummer: 7
Udgivelsesdato: 12. februar
Pris: 28,95,-
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: Maarten Gerritsen
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.