Anders And Junior nr. 2 – 2014

Dette nummer af Anders And Junior, der blandt andet er et delvist genoptryk af nummer 6 fra 2010 og nummer 15 fra 2013, byder vanen tro på en introducerende leder ved ingen ringere end Anders And selv. Og så er der igen masser af sjov, spas og gode historier til de mindste Andeby-fans.

I den første historier kommer Anders og ungerne ud på et eventyr i en af onkel Joakims  gamle både. De kommer vidt omkring, sejler fra havn til havn og ender endog på en isflage, der bringer dem sikkert hjem. Jo, det er noget af et eventyr, onkel Joakim får sendt de fire ud på.

Der er også en læs højt-historie med heksen, der altid går i lilla, Madam Mim. Og Anders And forsøger, hvilket viser sig at være umuligt, at få en stille læsestund udenfor i det fine solskinsvejr.

Mickey Mouse og Minnie er på telttur i den vilde natur, hvilket giver arbejdsomme Mickey sved på panden, og Andersine og hendes tre niecer – Kylle, Pylle og Rylle – beslutter sig for at tage en herreløs hund til sig. En beslutning, som Andersine kommer til at fortryde!

Bladet byder i alt på 5 historier og hele 17 opgaver – så der er flere timers hyggelig underholdning med Andebys indbyggere i dette nummer, herligt!

Egmont formulerer deres pædagogiske sigte med bladet i denne præsentation:

Anders And Junior er skrevet til børn, der lige er begyndt at læse. Derfor har vi tilpasset sproget, så det ikke indeholder forvirrende tegn og forkortelser, men til gengæld lægger op til det levende og farverige sprog, børnene senere vil møde i Anders And & Co. Anders And Junior er en serier af 24 blade, der udkommer en gang om måneden. Bladene indeholder tidligere udgivet materiale.

Hvis man har små poder i familien, skal de naturligvis træde deres første spæde skridt i Andebys verden med Anders And Junior. Man kan tegne abonnement – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – ved at trykke på ikonet i højre hjørne, der fluks bringer én videre til Andeby.dk

Anders And Junior 2 - 2014 (stor)

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 5
År: 2014
Nummer: 2
Sideantal: 34
Dato: 24. november
Pris: 24,95,-
Udgiver: Egmont Publishing
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWiki Andeby.dk / Walt Disney Universet

Anders And Junior logo (5)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.