Film

25. september 2009

“Angels & Demons” på Blu-ray

Angels and Demons

Imens hungrende Dan Brown-læsere venter på, at det næste romaneventyr med kodeknuseren Rober Langdon – “Det forsvundne tegn” –   udkommer herhjemme på forlaget Hr. Ferdinand, kan man dulme ventetiden med den seneste filmatisering – “Engle & Dæmoner” – som Sony Pictures lancerer den 28. oktober på dvd og Blu-ray.

Romanen skulle være klar til de danske fans den 16. november, hvor den – som nedenstående reklame oplyser om – udgives præcist klokken 8:00. Man kunne måske forvente, at visse boghandlere vil komme til at opleve regulære Harry Potter-agtige stormløb  fra konspirationssultne Dan Brown-fans.

Dan BrownOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *