“Primal” … ond horror fra Australien!

Josh Reeds “Primal” er ond horror fra Australien

At naturen er stedet, hvor primaldrifterne hersker og får frit løb, det kan man opleve i den australske “Long Weekend” (original fra 1978 af Colin Eggleston og genindspilning fra 2008 af Jamie Blanks) samt i Josh Reeds ditto australske horrorfilm “Primal” (2009), der netop er blevet udgivet af Aother World Entertainment.

“Primal” er ude fra Another World Entertainment

I “Primal” bliver de voldsomme primaldrifter udforsket – og bizart visualiseret – helt ud til de blodige fingerspidser. De sidste to horrorfilm fra det store kontinent, jeg har set, har jeg fundet rigtig gode. Det er når-dyr-går-amok-filmen “Black Water” (2007) og Jamie Blanks’ stærkt underholdende outback-slasher “Storm Warning” (2007) med gode gore-scener, så “Primal” ryger også på skal se-listen.

Another World Entertainment skriver følgende om filmens handling:

For 12 000 år siden malede et urmenneske et advarende hulemaleri ved indgangen til en grotte. Nu er den antropologistuderende Dace og hans fem venner på vej ud i den australske vildmark for at finde det ældgamle mesterværk. Hvad de ikke ved er, at den afdøde kunstner selv faldt offer for det ukendte han advarede imod, og at det modsat ham, lever den dag i dag…

Trailer til “Primal”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.