Film

19. september 2010

“Back to the Future”-trilogien udkommer på Blu-ray i en “Limited Edition Tin”-udgave med DeLorean … i England

Den 26. oktober udkommer “Back to the Future”-trilogien på Blu-ray herhjemme. Dagen før udkommer trilogien i USA og England. Sidstnævnte sender (udover standard-boksen) også en Limited Edition Tin-boks i handlen, der må få nørder til at klappe i deres hænder … der følger nemlig en miniudgave af Doc Browns og Martys DeLorean med, cool!

Herligheden (til ca. 700,-) kan blandet andet købes hos Play.com. Man skal i den forbindelse huske på, hvis man bestiller fra Play. com, at man risikerer at ryge i toldfælden, da de sender fra kanaløen Jersey.

NB: Blu-rays fra England er – som i Danmark – Region B!

Læs også: “Back to the Future”-trilogien på Blu-ray den 26. oktober fra Universal Pictures

back-to-the-future-trilogy-limited-edition-tin-blu-ray-2Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *