TV

10. december 2009

“Battlestar Galactica: Season 2” på Blu-ray til januar

Anden sæson af den übergeniale sci-fi-serie “Battlestar Galactica” sendes i handlen den 19. januar 2010 på Blu-ray fra Universal Pictures. Prisen for herligheden kommer til at befinde sig i nærheden af 700,-

Sci-Fi’s hotteste TV serie Battlestar Galactica vender nu tilbage i denne anden sæson, med 20 nye spændende episoder på DVD, med Dolby 5.1 Surround Sound.

Som den episke anden sæson begynder, fortsætter kampen for at redde menneskeheden – og også de interne stridigheder på stjerneflåden fortsætter imellem tilhængerne af Præsident Roslin og Kommandør Adama.

Genoplev intensiteten og spændingen ombord på Galactica med en “supernova” af eksplosivt ekstramateriale inklusiv slettede scener. Det er et hjertebankende eventyr du ikke har råd til at gå glip af.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *