Film

10. april 2013

Besøg Roger Eberts spritnye hjemmeside og læs hans sidste anmeldelse

Den 4. april i år døde Roger Ebert af kræft. Hans sidste blogindlæg – A Leave of Precence – opsummerede en lang række nye tiltag, som han var i færd med at føre ud i livet. Et af disse tiltag var en spritny hjemmeside – RogertEbert.com – der netop er røget online med Eberts sidste anmeldelse: Terrence Malicks To the Wonder, som Ebert tildeler 3 1/2 stjerne ud af 4. Læs anmeldelsen og bookmark siden!

Kærlighedsdramaet To the Wonder, med blandt andre Ben Affleck, Javier Bardem og Rachel McAdams, får dansk biografpremiere den 4. juli.

Læs nekrologen her: KLIKOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *