Blade Runner 2 bliver en realitet med Harrison Ford som Rick Deckard

Ja, der kommer en fortsættelse til Ridley Scotts Blade Runner fra 1982. Den bedste Philip K. Dick-filmatisering til dato, i øvrigt! Og ja, Harrison Ford vender tilbage i rollen som Rick Deckard. Og nej, Ridley Scott kommer ikke til at sidde i instruktørstolen. Den tjans tilfalder canadieren Denis Villeneue, der har fine film som Nawals hemmelighed (2010) og Prisoners (2013) på cv’et. Scott kommer dog til at påtage sig rollen som producer og manuskriptforfatter.

"Incendies" Portraits - 2010 Toronto International Film Festival
Denis Villeneue

Og ja, skrigekoret af negative, basbrølende surhedsrøster har allerede taget Nostradamus-kasketten på og skudt filmen ned med elefantriffelammunition: “lad nu den første være” og “det kan kun gå galt” og “hvorfor ødelægge den originale” og “Harrison Ford er en dårlig skuespiller” og “fortsættelser er aldrig bedre end originalen” og, og, og – bla, bla, bla! Et godt råd: Man skal vente med de skarpe skud, til man rent faktisk har set filmen. Derimod kan mange af ovenstående kritikpunkter, faktisk dem alle, uden problemer få et nakkeskud!

Det er produktionsselskabet Alcon Entertainment, der står bag den længe ventede opfølger, og allerede  i 2011 købte de rettighederne til såvel film- og tv-prequels og sequels. Optagelserne skal efter planen gå i gang i sommeren 2016.

blade_runner_xlg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.