TV

12. november 2011

“Bob’s Burgers” … ny animeret sitcom fra Fox

Mig bekendt har Bob’s Burgers (2011) – en ny, animeret sitcom fra Fox – endnu ikke fundet vej til en dansk tv-kanal. Men det sker nok inden længe, da serien generelt er blevet modtaget godt af fans og anmeldere. Serien, der havde amerikansk tv-premiere den 9. januar i år, og som allerede den 7. april blev fornyet for endnu en sæson, følger familien Belcher og deres daglige gang i deres hamburger-restaurant.

Som det er tilfældet med to andre af Fox’ sitcoms, – The Simpsons (1989) og American Dad! (2005) – er introsekvensen til Bob’s Burgers bygget op omkring et fast element, Bobs butik, der ændrer sig fra episode til episode. Som den gule familie og deres efterhånden betragtelige oplevelser i hjemmets sofa foran husalteret.

Bob’s Burgers ... Sneek PeakOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *