BOGNYHED: “Harry Potter og det forbandende barn” af Joanne Kathleen Rowling

Gyldendal har netop udgivet manuskriptbogen “Harry Potter og det forbandede barn – del et & to”, der – udover at være er en ny original historie af J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany – også er et nyt skuespil af Jack Thorne. Første udgave af manuskriptbogen er netop udkommet, men senere vil manuskriptetblive revideret og delvist omskrevet, hvorfor denne udgave kun er tilgængelig i en begrænset periode. Den endelige reviderede udgave udkommer i løbet af 2017.

Om den ottende fortælling, der foregår 19 år efter vores sidste møde med Harry Potter og venner, skriver forlaget:

Det har altid været svært at være Harry Potter, og det er ikke blevet nemmere nu, hvor han er en overbebyrdet ansat i Ministeriet for Magi, ægtemand – og far til tre børn i skolealderen. Harry kæmper med en fortid, som ikke vil give slip, og hans søn, Albus, må bære den tunge byrde fra en arv, han aldrig har ønsket. Da fortiden og nutiden smelter ildevarslende sammen, må både far og søn erkende den ubehagelige sandhed: Nogle gange kommer mørket fra uventede steder.


joanne-kathleen-rowling-det-forbandede-barn-roman-gyldendal-fiktion-kultur-2joanne-kathleen-rowling-det-forbandede-barn-roman-gyldendal-fiktion-kultur-3