Comics

8. februar 2017

BOGNYT: Bind 2 & 3 i “Jagten på Regnbueorkidéen” udkommer snart!

Den 25. februar udkommer bind 2 og 3 i Garen Ewings “Jagten på Regnbueorkidéen” fra forlaget Tellerup.

De to afsluttende bind i Ewings trilogi kommer til at indeholde en del ekstramateriale om historiens tilblivelse, og bind 2 vil ydermere indeholde bonushistorien “Sandhedens Sværd”. Denne historie, der har Lily Lawrence i hovedrollen, foregår nogle år inden handlingen i “Jagten på Regnbueorkidéen” – spændende!

Eventyrerne med Julius Chancer er spækket med mystik, action og spænding efter den klassiske opskrift. Serien, der er tegnet og skrevet af britiske Garen Ewing, har den fransk-belgiske tegnestil ligne claire som forbillede, og serien vandt i 2013 den fornemme Young People’s Comic Award ved British Comic Awards.

Garen Ewing

Garen Ewing

Det første bind i serien anmeldte vi tilbage i 2015, og hvis de to sidste bind lever op til kvaliteten i det første eventyr, så er der noget at glæde sig til.

Tellerup har oplyst, at Garen Ewing besøger Copenhagen Comics, hvor han tegner og signerer på Tellerups stand. Jeg kan kun anbefale, at man slår et smut forbi og tager et nærmere kig på “Jagten på Regnbueorkidéen”.

Bind 2 og 3 kan i øvrigt allerede nu forudbestilles hos Saxo, hvor de i skrivende stund sælges for 180 kroner pr. bind.

Årets Copenhagen Comics løber af stablen den 25. og 26. februar.

Jagten på Regnbueorkidéen - 10

This slideshow requires JavaScript.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *